Hypo Leasing finansira kupovinu vozila Renault i DaciaLizing

Hypo Leasing” je u saradnji sa auto kućom “Sekulić” iz Veternika ponudio specijalne uslove finansiranja za “Renault” i “Dacia” vozila. Vozila je moguće uzeti na po jedinstveno niskim ratama na finansijski lizing ili u poslovni zakup, a za osiguranje je zadužena osiguravajuća kuća “Wiener Stadtische”, saopštio je “Hypo Leasing”.
Tako na primer izuzetno popularan model “Dacia Sandero” čija je bruto cena 7.777 EUR, moguće je uzeti na finansijski lizing uz mesečnu ratu od 77 EUR. Učešće za ovaj model iznosi 15% neto vrednosti plus PDV, nominalna kamatna stopa je od 6,5% dok je efektivna od 8,97%. Period finansiranja je od 2 do 5 godina, dok troškovi obrade iznose 2%. Preostala vrednost, koja se plaća na kraju perioda finansiranja u ovom slučaju je 2.300 EUR, stoji u saopštenju.
Za ljubitelje “Renault” automobila pored novog “Megana” tu je i novi “Clio” uz mesečnu ratu već od 99 EUR. Ukupna cena novog “Clia” sa carinom i porezom je od 8.990 EUR. Za učešće je na početku potrebno izdvojiti 15% neto vrednosti plus PDV, nominalna kamatna stopa je od 6,5% dok je efektivna od 9,03%. Period finansiranja je od 2 do 5 godina a troškovi obrade iznose 2%. Preostala vrednost u ovom slučaju je 1.960 EUR, navedeno je u saopštenju.

 

Be the first to comment

Leave a Reply