Međunarodno savetovanje u oblasti osiguranja

Nastojeći da doprinese unapređenju znanja iz oblasti naknade štete i osiguranja, Privredna komora Beograda, u saradnji sa Udruženjem za odštetno pravo, organizuje 13. tradicionalno savetovanje na temu- Obavezno osiguranje, naknada štete i obezbeđenje potraživanja, saopštila je PKB.

Skup koji se organizuje pod pokroviteljstvom Narodne banke Srbije namenjen je, pre svega, pravnicima i ekonomistima, ali i drugim profesijama koje se bave osiguranjem i bankarstvom, kao i privrednim društvima.

Pored brojnih predavanja na teme iz oblasti osiguranja, naknade štete i obezbeđenja potraživanja, u okviru savetovanja biće organizovana i tri okrugla stola.

Tema tih skupova biće Nova organizacija pravosuđa i novi zakoni o parničnom i izvršnom postupku, Stvarnopravna sredstva obezbeđenja potraživanja iz ugovora u privredi, Javne nabavke roba i usluga i naknada štete.

Savetovanje, na kojem će učestvovati brojni domaći i inostrani stručnjaci iz ove oblasti, biće otvoreno u četvrtak, 16. septembra, u Privrednoj komori Beograda.

Be the first to comment

Leave a Reply