MeteoUNIQA – SMS i e-mail upozorenje na vremenske nepogode

UNIQA osiguranje, u partnerstvu sa UBIMET-om, lansirala je servis za svoje klijente MeteoUNIQA – veoma precizno besplatno upozorenje o očekivanim vremenskim nepogodama.

Ekstremne meteorološke pojave su u porastu kao i štete prouzrokovane njihovim dejstvom. Prvi put na našem tržištu dostupan je jedinstven izvor informacija koji putem SMS-a i / ili e-maila obaveštava o nepovoljnim vremenskim uslovima koje se spremaju da zahvate mesto u kojem se nalazimo.Tako, u cilju zaštite života i imovine, UNIQA svojim klijentima omogućava da uvek budu korak ispred i potpuno spremni za bilo koju od ekstremnih vremenskih nepogoda, kao što su oluja sa naletima vetra većim od 100 km/h, oluja sa obilnom kišom ili gradom, grad, pljuskovi, obilne snežne padavine i mećava, ledena kiša, poledica i dr.

MeteoUNIQA je nova besplatna usluga za sve osiguranike koji već imaju ili će zaključiti UNIQA kasko osiguranje, osiguranje domaćinstva, osiguranje malih i srednjih preduzeća kroz paket „Biznis plus“ i životno osiguranje sa dodatnim osiguranjem od nezgode.

Zahvaljujući preciznom upozorenju i dobijajući pravovremene informacije, korisnici servisa MeteoUNIQA mogu na vreme reagovati i preduzeti mere kako bi izbegli i sprečili eventualne materijalne štete na kući, kolima ili firmi.

Partner UNIQA osiguranja u pet zemalja (Austrija, Češka, Poljska, Mađarska, Rumunija) gde se realizuje isti ovakav servis je UBIMET, vodeći dobavljač meteoroloških usluga u Centralnoj i Istočnoj Evropi. U toku 365 dana u godini, 24 sata dnevno, jedna meteorološka ekipa UBIMET-a vrši vremenske prognoze za teritoriju Srbije i upozorava korisnike servisa MeteoUNIQA.

Za aktivaciju tog servisa potrebno je UNIQA osiguranju dostaviti sledeće informacije: broj mobilnog telefona ili e-mail adresu, mesto i poštanski broj mesta gde živi.

Prijava na servis vrši se putem websit-a UNIQA osiguranja, pozivom besplatnog broja telefona 0800 201 301, slanjem SMS poruke sa podacima na 4634 ili kontaktiranjem agenta prodaje.

Pokrivanje osiguranog slučaja ostaje aktivno i ne postoje negativne posledice u slučaju da klijent ne reaguje na primljeno upozorenje o lošem vremenu, odnosno da šteta zaista i nastane

Be the first to comment

Leave a Reply