NOVA MOBILNA APLIKACIJA DRAJV

U saradnji sa službom za marketing i odnose sa javnošću Triglav osiguranja ado, OsigurajteSe Vam predstavlja interesantan i potpuno nov projekat koji nam dolazi iz osiguravajuće kompanije Triglav. Za tržište Srbije, u pogon je puštena NOVA MOBILNA APLIKACIJA DRAJV, koja klijentima omogućava sigurnost, popuste kod određenih vrsta osiguranja, odnosno veće pogodnosti za klijente.

Aplikacija “Drajv” donosi mogućnost da bezbednom vožnjom ostvarite uštede pri ugovaranju polisa autoasistencije, kasko osiguranja ili putnog osiguranja!

DRAJV, prva mobilna aplikacija u Srbiji i regionu Adria, koja pomoću GPS signala i senzora u pametnom telefonu prati navike u vožnji, od sada omogućava vozačima da provere svoje navike u vožnji i da ih unaprede kako bi pažljivom i bezbednom vožnjom uštedeli na osiguranju. Pored popusta, aplikacija nudi i preciznan pregled mapa sa pređenim deonicama i označenim mestima na kojima je došlo do grešaka u vožnji, kao i korisnim povratnim informacijama i savetima za poboljšanje vožnje. Mobilna aplikacija uključuje još i atraktivne izazove koji vožnju čine interesantnijom.  Kvalitetnom, pažljivom i ispravnom vožnjom vozači mogu da uštede do 20% na kasko osiguranju i do 30% na putnom i osiguranju autoasistencije. Mobilna aplikacija DRAJV se uspešno koristi već više od godinu dana u Sloveniji i u poslednjih nekoliko meseci u Hrvatskoj  i uverenje je u Triglav grupi da je ovim potezom načinjen još jedan važan korak ka poboljšanju vozačkih navika i bezbednosti na putevima u našem regionu.

„Digitalizacija poslovanja je strateško opredeljenje ne samo Triglav osiguranja u Srbiji nego i čitave Triglav grupe, pojašnjava direktor Marko Putnik. Iz tog razloga, na naše tržište donosimo tehnologiju kojom prvenstveno utičemo na bezbednost u saobraćaju, a sigurnu vožnju nagrađujemo povoljnijim osiguranjem, zaključuje gospodin Putnik.

Predstavnici Triglav osiguranje Srbija su tokom Beogradskog sajma automobila, na svom štandu u Hali 1, promovisali svim posetiocima o mogućnostima i povoljnostima koje nudi DRAJV aplikacija.

Aplikaciju DRAJV možete preuzeti klikom na linkove , odnosno besplatan DRAJV je na raspolaganju u onlajn mobilnim prodavnicama za android telefone na Google Play , a za iOS Apple platforme na App Store

Instalirajte aplikaciju i pišite nam o Vašim utiscima!

Ukoliko želite polisu putnog osiguranja sa promotivnim popustom, kliknite ovde i popunite upitnik

Ukoliko želite polisu kasko osiguranja sa promotivnim popustom, kliknite ovde i popunite upitnik