Nova polisa “Uniqa” Ski putnog osiguranja

Za sve građane Srbije koji planiraju da novogodišnje praznike provedu u inostranstvu, “Uniqa osiguranje” je kreirala novu polisu “Ski putnog osiguranja” namenjenu svim ljubiteljima zimskih sportova. Uz dodatno uračunat ski rizik, zimski odmor je u potpunosti obezbeđen, jer “Ski putno osiguranje” obuhvata putno osiguranje koje pokriva strandardne slučajeve koji zahtevaju hitnu medicinsku pomoć u inostranstvu, ali i lekarsku pomoć na ski stazi, prevoz helikopterom od ski staze do bolnice i drugo, saopšteno je iz “Uniqe”.

“Uniqa osiguranje” obezbeđuje više opcija putnog osiguranja koje pružaju različite visine pokrića, od 15.000 EUR do 40.000 EUR. U zavisnosti od izabrane visine pokrića, plaća se i različita premija osiguranja, koja se ukoliko klijent želi da uplati ski rizik dodatno uvećava.

Ukoliko se osiguranik odluči za standardan paket osiguranja sa pokrićem do 30.000 EUR potrebno je da na ime osiguranja izdvoji oko 1 EUR dnevno tokom boravka u inostranstvu. “Uniqa” putno osiguranje osim standardnih medicinskih usluga, pokriva i troškove lekova koje prepiše lekar, kliničko lečenje zdravstveno priznatim metodama, troškove prevoza priznatih službi za hitnu pomoć i drugo. Ekskluziv paket putnog osiguranja, pored već navedenih standardnih, može da obuhvati i dodatno pokriće troškova kao što su pratilac deteta, prevodilac ili advokat u inostranstvu, gubitak-krađa i pronalaženje prtljaga, otkazivanje leta, poseta bliske osobe i drugo.

Doplata za Ski rizik iznosi 50% na standardnu premiju putnog osiguranja. Za 10 dana boravka u nekoj od evropskih ski destinacija, kao što je Austrija na primer, na ime zdravstvenog osiguranja sa uračunatim ski rizikom potrebno je izdvojiti 150 dinara dnevno, za pokriće štetnih događaja u maksimalnoj visini od 40.000 EUR.

Ukoliko dođe do nezgode na stazi osiguranici su obavezni, da se jave asistentskoj kompaniji koja radi 365 dana, 24 časa dnevno i pruža punu podršku i pomoć klijentima !Uniqa!. Sva komunikacija je na srpskom jeziku tako da klijenti nemaju problema zbog jezičkih barijera.

Počev od 20. decembra, pa do kraja marta 2011. uz svaku kupljenu polisu putnog osiguranja “Uniqa” poklanja oznaku za prtljag i vrši besplatnu dostavu polisa osiguranja na željenu adresu.

Be the first to comment

Leave a Reply