Nova poslovnica Triglav osiguranja u Pančevu

Triglav osiguranje - Pančevo

Posebna ponuda – godinu dana besplatne pomoći na putu

Pančevo – Jedno od strateških pravaca razvoja Triglav osiguranja u Srbiji, u narednom periodu, je unapređenje pozicija u lokalnim sredinama. Danas se ta pozicija potvrđuje otvaranjem zastupništva u Pančevu u Karađorđevoj ulici broj 11. Povodom proširivanja svoje mreže prodajnih mesta, svi klijenti ovog Zastupništva koji zaključe auto kasko polise u naredna dva meseca dobijaju polisu pomoći na putu u vrednosti od 2500 dinara potpuno besplatno. Novi prostor Zastupništvaje urađen po standardima Triglav grupe i obezbeđuje najviši nivo kvaliteta pružanja usluga u osiguranju.

„Veliko je zadovoljstvo svaka prilika kada proširujemo mrežu Triglav osiguranja, a ovog puta je to slučaju gradu sa bogatom tradicijom u proizvodnji i trgovini. Pančevo je vekovima bilo izuzetno važno zbog svog položaja na dve reke, a danas je Pančevo centar naftne, hemijske i petrohemijske industrije. Pristupačnost privredi, ali i stanovništvu jedna je od osnovnih vrednosti Triglav osiguranja i zbog toga smo odlučili da povodom otvaranja novog prostora, pružimo posebnu ponudu za sve građanePančeva koji u naredna dva meseca kod nas kupe auto kasko polisu – besplatnu pomoć na putu“,izjavio je generalni direktor Triglav osiguranja u Srbiji, gospodin Dragan Marković.

Radno vreme zastupništva u Pančevu je od 8.30 do 16.30 svakog radnog dana, a za sve informacije se možete obratiti na telefon 013/2190-178 ili elektronskom poštom na pancevo@triglav.rs.