Operativnim lizingom do novog modela marke Citroen

Povratkom operativnog lizinga na naše tržište, Vitro Group u saradnji sa Hypo Group postigli su odlične prodajne rezultate tokom maja. Međutim, ponuđeno je i novo “Krizno rešenje”, odnosno paket povoljnosti za sve one koji žele da nabave novo vozilo marke Citroen. Kupac dolazi sa svojim vozilom Vitro Group u Radničkoj 22, gde se vrši procena, a nakon toga bira novi Citroen i sa Hypo Rentom zaključuje ugovor o operativnom lizingu, pri čemu je vrednost starog vozila uzima kao učešće u nabavci novog.
Svako ko kude želi da vozilo finansira ovim putem, platiće samo prvu trećinu vrednosti vozila u gotovini. Drugu trećinu vozila, klijent će moći da podeli na 36 jednakih mesečnih zakupnina, dok otkupna vrednost sa PDV-om zapravo predstavlja treću trećinu vrednosti vozila. Još jedna pogodnost koju Vitro Group i Hypo Rent nude je mogućnost refinansiranja otkupne vrednosti na odredjeni period.
Ako bi se klijent odlučio na model Citroen C1 X 1.0 5P, čija cena po cenovniku iznosi 8.990 evra, celokupna matematika finansiranja za klijenta bi iznosila ovako:
Prva zakupnina 2,993.33 evra
Ostalih 36 zakupnina 96.52 evra
Otkup sa PDV-om 2,993.33 evra

Be the first to comment

Leave a Reply