Privredna komora Beograda – Trening u osiguranju

U Privrednoj komori Beograda biće organizovan dvočasovni trening na temu:

privredna-komora-beograda

Zašto su zanimanja na području osiguranja zanimanja budućnosti u EU i kako povećati prodajne rezultate u prodaji osiguranja?

PRIJAVA

 

Trening će biti održan 19. oktobra 2016. u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša br. 12, sala Medija centra, od 13:00 – 15:00 časova

 

Po analizi berze rada u EU, do godine 2020 predpostavlja se, da će zanimanje u osiguranju biti među četiri najtraženija zanimanja. Pohađanje ovog treninga prodajne veštine osnovnog nivoa, namenjene su prvenstveno ljudima kojima prodaja nije profesija, ali im je poznavanje tehnika komunikacije sa klijentima potrebno u radu. Obuka je veoma korisna da se iz prosečnih saradnika izgradi poslovno pobednički tim.

 

Cilj predavanja:

–          Razumevanje osnovnih prodajnih principa prodaje osiguranja;

–          Kako i gde pronaći verne klijente;

–          Kako profesionalno dobiti preporuke;

–          Kako napraviti priču o uspjehu u prodaji osiguranja;

–          Kako iz prosečnih prodavaca osiguranja izgraditi pobednički tim saradnika;

–          Unapređenje prodajnih veština i predstavljanje profesionalne komunikacije sa klijentima – tehnike uspešne prodaje.

 

Kome je namenjen:

Svima kojima će poznavanje osnova prodaje olakšati i unaprediti obavljanje trenutnog posla ili ih pripremiti za prelazak na poziciju u prodaji osiguranja.
Šta polaznici dobijaju:

Nakon pohađanja ovog treninga bićete u mogućnosti da sagledate prodajni proces, uvidite bitne elemente prodaje i naučite pravila poslovne komunikacije u prodaji osiguranja.

 

Predavač: predsednica Udruženja svih agencija za osiguranje u Sloveniji, Dragica Korenjak, dipl. manag.  Bila je soustanovitelj  i predsednica prvog instituta za osiguranje u Mariboru.

dragica-korenjakDragica Korenjak, dipl. manag. (www.dkorenjak.eu)

Savetnica za razvoj i vođenje prodajnih mreža i motivator, u SLO, CRO, BH, SRB, CRNA GORA.

U godini 2015. imala je 57 seminara u tim zemljama i povećala prodajne rezultate u agencijama za osiguranje i osiguravajućim kućama. Kao konsultant je dostigla najveći uspjeh u poslu u kojem je u razdoblju od 12 mjeseci prodaja povećana za 37 %.

U području marketinga i menadžmenta ima 25 godina iskustva. Jedanaest godina je uspešno vodila podružnicu društva za osiguranje ZM Agento Maribor. Ta agencija za osiguranje je uvrstila među najuspješnije agencije u Sloveniji u marketingu životnog osiguranja. Njena kompanija je osvojila titulu dva puta Slovenske gazele i tako je pripadala medju 500 najbrže rastućih kompanija u Sloveniji.

Već dugi niz godina predavala je na Fakultetu za poslovne studije Gea College. Dobila je nagradu za najuspješnijeg poduzetnika na temelju rezultata. Na njenim radionicama tehnike, prodaja i upravljanje prodajne mreže učestvovalo je  više od 15.000 učesnika. Seminar i program omogućava pojedincima da postanu pozitivni, više fokusirani na posao i više mogućnosti da postignu svoje ciljeve.

Karijeru je nastavila kao nezavisni konzultantica i motivatorka prodajnih mreža.

Kao predsednica Prvog instituta za osiguranje u Mariboru  organizovala je PRVO MEĐUNARODNO KONFERENCO ZASTUPNIKA I POSREDNIKA – ICABI.

Objavila je dve knjige, prva je na slovenskom pod naslovom: TAJNA USPJEHA U MREŽNOM MARKETINGU, soautor Marko Korenjak. Druga knjiga pod naslovom: KOMUNIKOLOGIJA U POSLOVNOM U MREŽNOM MARKETINGU, gde su suautori: prof. dr. Mario Plenković i Marko Korenjak, coach i NLP trener (na engleskom jeziku). Danas je predsednica Gospodarskog interesnog udruženja agencija za osiguranje u Sloveniji.

Reference: Osiguravajuće kuće: Zavarovalnica Maribor, Pozavarovalnica Sava, Montenegro osiguranje, Lovčen osiguranje, Dukađini Kosovo, Sava osiguranje Srbija, Vardar osiguranje, Merkur SLO, HR, BH, Srbija.

Kotizacija: 0

Za sve dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju i upravljanje projektima tel: 011/ 3619-472;  ili Udruženju finansijskih organizacija, Željko Stevanović, tel 2641-355/164 e mail zeljko@kombeg.org.rs