Prva pokretna poslovnica za osiguranje u Srbiji

Pokretna poslovnica DDOR Novi Sad, u kojoj će građani moći da zaključe  sve vrste osiguranja, kreće na put po Srbiji u četvrtak 5. avgusta 2010. i u narednih šest meseci obići će čitavu zemlju.
Prva putujuća poslovnica za osiguranje u Srbiji, tokom avgusta obići će Lazarevac, Lajkovac, Vreoce i Tamnavu.

Specijalno opremljeno kombi vozilo deo je projekta „DDOR Novi Sad“ pod nazivom „Osiguranje na Vašem pragu“. Cilj ovog projekta je da građani saznaju više o zaštiti, koju osiguranje može da im pruži, kao i da im omogući da na licu mesta osiguraju sebe, svoju porodicu, imovinu ili vozilo.
Građanima će biti omogućeno da zaključe sve vrste osiguranja vozila, imovine, putnog zdravstvenog i životnog osiguranja.

Informaciju o tome gde će se i kada pokretna poslovnica „DDOR Novi Sad“ nalaziti, građani mogu da dobiju na sajtu www.ddor.rs ili pozivanjem Korisničkog centra (telefon 021- 480-2222).

U sklopu velike akcije podizanja nivoa bezbednosti u saobraćaju, „DDOR Novi Sad“ će uz svaku polisu kasko osiguranja pokloniti specijalni trening bezbedne vožnje u Nacionalnoj vozačkoj akademiji (NAVAK).

Tokom ovog treninga, koji se obavlja na trenažerima i vozilima Akademije, vozači će naučiti kako da izbegnu i reaguju u opasnim situacijama koje ih mogu snaći u vožnji.

Be the first to comment

Leave a Reply