“Šumadija sajam” u Kragujevcu od 4. do 6. decembra 2015. godine

Sajam automobila "Šumadija sajam" Kragujevac
Sajam automobila "Šumadija sajam" Kragujevac
"Sumadija sajam" Kragujevac
“Sumadija sajam” Kragujevac

“Šumadija sajam” i ove godine, od 4. do 6. decembra, priprema “Sajam automobila”. Manifestacija ponovo traje 3 dana, a poziv za učešće upućen je brojnim lokalnim dilerima i zastupnicima najpoznatijih brendova auto-industrije, kao i predstavnicima osiguravajućih i lizing kompanija iz okruženja.

Prostor od 1.600 m2 u hali “Šumadija sajma”, praksa govori, može da ugosti desetak auto-kuća i određeni broj proizvođača i trgovaca auto-delovima, pratećom opremom i auto-kozmetikom, lizing, osiguravajućih i bankarskih kompanija.

Sajam automobila "Šumadija sajam" Kragujevac
Sajam automobila “Šumadija sajam” Kragujevac

Prema rečima direktora “Šumadija sajma” Dušana Petkovića, za “AUTO EXPO 2015” vlada veliko interesovanje, a očekivanja su da učešće ovih dana potvrde izlagači iz Kragujevca, Čačka, i jođ nekih gradova iz okruženja. Posetioci Sajma trebalo bi tako da, od 4. do 6 decembra u Kragujevcu, vide najnovije modele poznatih svetskih brendova.

Izlagači, inače, najavljuju brojna iznenađenja za posetioce. Za dane Sajma, auto-kuće pripremaju popuste, koji uz, već snižene cene pojedinih modela i uslugu na licu mesta pratećih banaka i lizing-kompanija, nove automobile čini donekle dostupnijim.

“Sajam automobila” u Kragujevcu prethodnih godina videlo je preko 10.000 posetilaca, uz veliko interesovanje medija. Na “Šumadija sajmu” očekuju da ovogodišnji “Sajam automobila” posetom i asortimanom nadmaši prethodne.