Uniqa osiguranje potpisala ugovor sa Olimpijskim komitetom Srbije

Sonja Marić, Vlade Divac,Marko Tomićević, Nikolina i Olivera Moldovan i Živko Gocić

UNIQA osiguranje potpisala je ugovor sa Olimpijskim komitetom Srbije i postala zvanično osiguranjeg našeg Olimpijskog tima.

Ostalo je tačno četiri meseca do početka Olimpijskih igara u Riju 2016. godine. Zato je danas u hotelu Hajat, potpisan ugovor između UNIQA osiguranja i Olimpijskog komiteta Srbije.
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac, zahvalio se kompaniji UNIQA na odluci da podrži olimpijce Srbije na putu za Rio i poželeo dobrodošlicu u olimpijsku porodicu Srbije: “UNIQA osiguranje je kompanija koja prepoznaje sport kao pravo mesto za ulaganje, a mi se uvek radujemo kada se našem timu pridruži kompanija čiji ljudi vole i razumeju sport. U olimpijskoj smo godini. Naši sportisti beleže sjajne rezultate i krupnim koracima grabe ka Riju. Ostalo je još samo četiri meseca. Siguran sam da ćemo se u avgustu radovati i slaviti zajedno.”
Na konferenciji za medije prisustvovao je i kajakaš Marko Tomićević, novo lice u promo timu UNIQA osiguranja tokom olimpijske godine, kajakašice Nikolina i Olivera Moldovan, kao i kapiten vaterpolo reprezentacije, Živko Gocić.

Sonja Marić i Vlade Divac
Sonja Marić i Vlade Divac

„Velika je čast biti u društvu najuspešnijih sportista Srbije. Kao što je san svakog sportiste da ode na Olimpijadu, tako je san svake kompanije da bude u ovako prestižnom društvu. Ponosni smo što smo deo ovako talentovanog i nadhnutog tima i što u desetoj, jubilarnoj godini našeg poslovanja u Srbiji,možemo da ostvarimo saradnju sa uvaženom organizacijom kao što je Olimpijski komitet Srbije. Nadam se da je ovo samo početak uspešne saradnje i da ćemo našim sportistima biti upravo ona podrška kojaosigurava medalje. Ujedno, svim našim predstavnicima želimo mnogo uspeha u Riju, a mi ćemo obezbediti da njihovo putovanje bude i sigurno“, rekla je direktorka marketinga UNIQA osiguranja Sonja Marić.
UNIQA osiguranje kontiniurano ulaže u sport u Srbiji i pokrovitelj je mnogih sportskih manifestacija. Sponzor je Vaterpolo saveza Srbije, podržava realizaciju Beogradskog maratona, sarađuje sa Fondacijom Nataša Kovačević, dok je glavni promoter UNIQA osiguranja naš proslavljeni selektor Aleksandar Đorđević.