“Životno” osiguranje i za plišanog medu

Ako još uvek čuvaš svog plišanog medu, dnevnik iz tinejdžerskih dana, prvo ljubavno pismo… sada te drage predmete možeš i zvanično da osiguraš, u pravoj osiguravajućoj kući.
Osiguravajuće društvo “Alianz”  u Francuskoj ponudilo je korisnicima mogućnost da osiguraju i predmete od sentimentalnog značaja, kao što su plišane igračke iz detinjstva i razne vrste suvenira.Ti predmeti male komercijalne, ali velike sentimentalne vrednosti, cešto su loše refundirani, ističu u osiguravajućem društvu.Po želji klijenta uz određenu cenu u zajednički ugovor može biti uneta opcija kojom se predviđa zamena pomenutih predmeta “potpuno novim” kao i obeštećenje od 150 evra po osiguranom predmetu za koji su posebno vezani. Korisnik nove usluge može da osigura najviše tri takva predmeta.

“Jasno je da u slučaju gubitka ništa ne može zaista da zameni predmete za koje su njihovi vlasnici vezani srcem, ali 150 evra su ipak nekakva nadoknada, bolje nego ništa ili skoro ništa”, izjavio je predstavnik osiguravajućeg društva “Alianz”.

Be the first to comment

Leave a Reply