AXA osiguranje zvanicno u Srbiji

„AXA“ grupa, jedna od vodećih osiguravajućih kuća na svetskom tržištu, održala je u zadnjih nekoliko dana, počela je sa promocijom svog prisustva na tržištu osiguranja u Srbiji. Dana 14.jula 2011. godine , na Beogradskoj bankarskoj akademiji, održana je konferenciji za medije sa predstavnicima menadžmenta kompanije, na kojoj je javnost informisana o poslovnim planovima ove kompanije, kao i o najavljenom ulasku na srpsko tržište.

Učesnici:  g. Antonio Marchitelli (Antonio Markiteli), regionalni CEO
g. Ivan Radojčić, direktor prodaje i marketinga kompanije „AXA Životno Osiguranje“ Srbija

Predstavnici osiguravajuce kuce AXA najavili su da do 2013. godine nameravaju da se sto bolje pozicioniraju na srpskom trzistu, a da do 2015. godine bude medju prvih pet osiguravajucih kuca. Kako je najavio generalni direktor AXA osiguranja za region Antonio Markiteli na odrzanoj konferenciji za novinare povodom dolaska na srpsko trziste i otvaranja prve ekspoziture u Makedonskoj ulici, u Beogradu ce biti centar za nadgledanje i sirenje poslova AXA osiguranja u regionu.

Otvaranjem prve ekspoziture u Beogradu, u Makedonskoj ulici 35, „AXA“ grupa dokazuje da je vrlo ozbiljna u nameri da klijentima u Srbiji ponudi najkvalitetnije proizvode i usluge, prepoznajući na taj način srpsko tržište kao jedno od najperspektivnijih kada je u pitanju sektor osiguranja.

Prezentacija AXA osiguranja Srbija sa konferencije za novinare
AXA_Press_conference_serb

Be the first to comment

Leave a Reply