Delta Generali Osiguranje generalni sponzor salona privrednih vozila BEOTRUCK

Delta Generali Osiguranje generalni je sponzor 48. Međunarodnog salona privrednih vozila koji se pod nazivom BEOTRUCK održava od 23. do 27. marta na Beogradskom sajmu. Time se nastavlja uspešna saradnja jedne od vodećih osiguravajućih kuća na našem tržištu i Beogradskog sajma koja će trajati do 2012. godine.

Ponuda osiguranja za privredna vozila Delta Generali Osiguranja omogućava ugovaranje obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, kasko osiguranja, osiguranje vozača i putnika od posledica nezgode (nesrećnog slučaja), osiguranje robe u transportu i niz drugih proizvoda koji poslovanje čine bezbednijim. Pored toga, klijenti mogu da obezbede zeleni karton za vozilo zbog odlaska u inostranstvo.

Sponzorstvom prodajne izložbe privrednih vozila nastavlja se saradnja Delta Generali Osiguranja i Beogradskog sajma, započeta 2008. godine. Višegodišnjim ugovorom predviđeno je da Delta Generali Osiguranje bude generalni sponzor sajma automobila i motora, Međunarodnog salona automobila – MCA (OICA), međunarodnog salona privrednih vozila koje će se u narednim godinama održati na Beogradskom sajmu.

Ove godine kompanija Delta Generali Osiguranje bila je i generalni sponzor prodajne izložbe automobila koja se pod nazivom “Delta Generali BG Car Show” održala u Beogradu od 8. do 14. marta.

Be the first to comment

Leave a Reply