Delta Generali Osiguranje na 33. Međunarodnom sajmu turizma

Polisa koja je bila na 5 miliona putovanja i obišla više od 200 zemalja sveta

  • Delta Generali Osiguranje dugogodišnji tržišni lider u oblasti međunarodnog putnog osiguranja

Sa preko 388.500 osiguranika u 2010. godini Delta Generali Osiguranje je zadržalo lidersku poziciju u oblasti međunarodnog putnog osiguranja. Veliko poverenje građana, koje je kompanija stekla od početka rada u ovoj oblasti osiguranja (2002.) i dugogodišnju lidersku poziciju potvrđuje i činjenica da je do sada polisa Delta Generali Osiguranja bila na oko pet miliona putovanja i pružala sigurnost građanima u više od 200 zemalja sveta. Asistentske službe, koje su dostupne klijentima 24 sata, primile su nekoliko desetina hiljada poziva i uspešno pomogle više od 22.000 ljudi.

„Uprkos činjenici da je u 2010. godini zabeležen pad broja putovanja naših građana u inostranstvo, Delta Generali Osiguranje je zabeležilo blagi rast broja osiguranika u putnom osiguranju. To govori da su napori koje je uložila naša osiguravajuća kompanija, ali i cela industrija u edukaciju građana o neophodnosti putnog osiguranja, dali vidljive rezultate“ – izjavio je Nenad Vesković, zamenik direktora Direkcije za putno osiguranje. „Zahvaljujući kvalitetu pružanja usluge, kao i saradnji sa više od 350 turističkih agencija, postali smo veoma dostupni svim klijentima što je rezultovalo apsolutnim tržišnim liderstvom u oblasti putnog osiguranja.“ – kaže Vesković.
Polisa Delta Generali međunarodnog putnog osiguranja obezbeđuje pružanje kvalitetne medicinske pomoći, lečenje hitnih medicinskih stanja, plaćanje troškova bolničkog i vanbolničkog lečenja, operacija i drugih hitnih medicinskih slučajeva, kao i usluge medicinske evakuacije i repatrijacije. U zavisnosti od odabranog pokrića, usluge Delta Generali međunarodnog putnog osiguranja mogu se pored medicinske pomoći, proširiti i na usluge kao što su upućivanje na šlep službu, advokata ili novčane pozajmice u slučaju razbojništva. Polisa međunarodnog putnog osiguranja pruža pokriće troškova u iznosu do 35.000 evra.

Skijašima je za putovanje u inostranstvo na raspolaganju Delta Generali SKI osiguranje. Ovo osiguranje pored pokrivanja troškova hitnih medicinskih intervencija i lečenja bolesti ili povreda u inostranstvu, pruža i pokriće u vidu dnevnih naknada za nemogućnost skijanja ili za nošenje gipsa usled nesrećnog slučaja.

Polisa osiguranja može se poručiti i putem Kontakt centra (011 222 0 555).

Delta Generali Osiguranje nastupa na 33. Međunarodnom sajmu turizma, koji se od 24. do 27. februara održava na Beogradskom sajmu. Na štandu kompanije, u Hali IV, koja se već osmi put pojavljuje na ovoj manifestaciji, posetioci mogu da obezbede polisu međunarodnog putnog osiguranja i osvoje interesantne nagrade u zabavnoj nagradnoj igri.

Primer cena polise Delta Generali međunarodnog putnog osiguranja:

Polisa Delta Generali Osiguranja sa osiguranom sumom od 35.000 evra, za deset dana boravka u Evropskim zemljama (uključujući i Tursku) košta 1.181 dinara.

O kompaniji

Delta Generali Osiguranje a.d.o. Beograd, članica je Generali Group (Đenerali grupe),  jedne od vodećih kompanija na svetskom osiguravajućem i finansijskom tržištu. Sa tradicijom dugom 180 godina, Generali grupa posluje u 68 zemalja sveta, zapošljava više od 85.000 ljudi i ima preko 70 miliona zadovoljnih klijenata (www.deltagenerali.rs). Delta Generali Osiguranje je osnivač prvog dobrovoljnog penzijskog fonda u Srbiji – Delta Generali – Delta Generali Reosiguranja, doma zdravlja Jedro, kao i kompanija za životno i neživotno osiguranje u Crnoj Gori.

Be the first to comment

Leave a Reply