Dunav osiguranje – Sajam završen, ali popusti još uvek traju

Za sva turistička i poslovna putovanja u inostranstvo, sve do kraja meseca, „Dunav osiguranje“ nudi 15 posto popusta na svoje pakete osiguranja, ukoliko se zaključi osnovno pokriće koje podrazumeva putničko zdravstveno i osiguranje od posledica nesrećnog slučaja ili nezgode, kao i građanske odgovornosti. Popust od 20 procenata na premiju putnog zdravstvenog osiguranja se dobija ako se pored osnovnog osiguravajućeg pokrića ugovori i osiguranje od otkaza putovanja ili osiguranje prtljaga.

Inače, Kompanija pri zaključenju polisa za putničko zdravstveno osiguranje pruža 10 odsto popusta za poslovna i turistička putovanja koja ne traju duže od 30 dana.

Dunav osiguranje“, pored preko 600 svojih prodajnih mesta, polise putnog i putničkog zdravstvenog osiguranja prodaje i u turističkim agencijama, partnerima Kompanije i to: „Odeon world travel“ sa nizom agencija koje rade franšizu, „Eurojet“, „Cera edu travel & consulting“, „Intertravel“, „Roda tours“, „Si-ber“,“Intermototrans“, „Mouzenidis travel“, „Travel boutique“, “Sani trade & tours“, „Fun group travel company“, „Mediteraneo holidays“, „Skibus travel“, „CD travel“, „Mladost turist“, „Alexandria“, „Filip travel“ sa franšizom, „Roda tours“ i turističke agencije u lancu „SOS Danubius“.

Detaljne podatke o uslovima, popustima kao i prodaji paketa putnog i putničkog zdravstvenog osiguranja, građani mogu dobiti u jednoj od 600 prodajnih mesta „Dunav osiguranja“ ili pozivom kol centra Kompanije na broj telefona 0800-386-286.

Popusti i za odmor na Zlatiboru

dunav osiguranje-zlatiborU okviru turističke ponude „Dunav osiguranje“ i kontrolisano društvo „Dunav Turist“ d.o.o daje promotivni popust od 30% na pansionske usluge u odmaralištu „Dunav“ u centru Zlatibora u periodu 1.marta do 30. aprila ove godine.
Takođe, moguće su i rane rezervacije za letnje posete ovom odmaralištu i to za boravak u periodu od 1. jula do 31. avgusta ove godine. Osnovni uslov za popust je avansno plaćanje aranžmana od 50 odsto najkasnije do 30. aprila 2016.godine.
Za sve informacije zainteresovani se mogu obratiti odmaralištu „Dunav“ na telefone recepcije 031 841 181 i 031 841 126, kao i na internet adresu info@dunavturist.rs.