Evropska regulativa i lobiranje

Privredna komora Srbije

Evropska regulativa i lobiranje

Privredna komora Srbije u saradnji sa Univerzitetom Luiđi Bokoni iz Milana organizuje 11. i 12. decembra dvodnevnu edukativnu radionicu čiji je cilj podizanje konkurentnosti privrede. Univerzitet Bokoni, inače, specijalizovan je za teme i studije namenjene visokopozicioniranim kadrovima u privredi i administraciji.

Privredna komora Srbije
Privredna komora Srbije

Seminar koji PKS organizuje u Srbiji za ciljnu grupu ima velike korporacije, banke, osiguranja, finansijske posrednike, mala i srednja preduzeća, modu i dizajn, javnu administraciju, neprofitne organizacije, sektore nekretnina, sporta i turizma. Programi su kreirani u odnosu na različite poslovne funkcije u administraciji, kontroli, finansijama, marketingu i prodaji, komunikaciji i distribuciji, organizaciji, ljudskim resursima, risk menadžmentu, informacionim sistemima, strategiji i preduzetništvu, a predavači su profesori sa različitih katedru tog univerziteta.

Univerzitet Luidji Bokoni iz Milana
Univerzitet Luidji Bokoni iz Milana

Inače, decembarski seminar prvi je u nizu programa unapređenja obrazovanja i edukacije sa Univerzitetom Bokoni. U PKS kažu da izbor jedne od prepoznatljivih i visoko cenjenih obrazovnih institucija predstavlja samo početak rada na sticanju potrebnih veština i znanja, a u narednom periodu se planiraju različiti oblici saradnje i unapređenja znanja i veština kroz edukacije, works shopove, treninge i programe obuke. Program pod nazivom “Evropska regulativa i lobiranje – strateški okviri” je posebno napravljen sa direktom MBA programa prof. Mauricijom Polijem i predavačima prof. Lukom Brusatijem i Paolom Fedeleom sa Bokonija.