Međunarodni sajam turizma – putno osiguranje

sajam turizma, putno osiguranje, letovanje, aranžmanU slučaju da ste već ispratili zimu i da ste napravili planove za leto, sigurno niste zaobišli vrelu atmosferu 34. međunarodnog sajma turizma u Beogradu. Na samom otvaranju, u nadi da stigne do najpovoljnih ponuda i popusta, bilo je prisutno na hiljade ljudi. Spremno ih je dočekalo 46 zemalja sveta među kojima po prvi put Nemačka, Češka i Izrael.

Taleb Rifai, generalni sekretar Svetske turističke organizacije, je 24. februara zvanično otvorio sajam turizma.

Putno osiguranje – da ili ne?

Mnoge turističke agencije još uvek nisu uključile putno osiguranje kao obavezan deo aranžmana. U nadi da se uštedi koji euro prilikom rezervacije letovanja, mnogi turisti putno osiguranje potpuno izostave iz svog planiranog budžeta, iako im se toplo preporučuje da nikuda ne putuju bez istog.

Polisa putnog osiguranja Vam omogućuje da se za vreme svog boravka u inostranstvu iskreno i potpuno opustite, da u neželjenim situacijama imate efikasnu profesionalnu zaštitu.

Dobro je poznato da su troškovi medicinskih tretmana u inostranstvu vrlo visoki i da se izuzetno isplati preventivno uplatiti u proseku oko 20 eura za putno osiguranje kako kasnije ne bi imali abnormalne nepotrebne troškove.

Na međunarodnom sajmu turizma, osiguravajuće kompanije kao što su Delta Generali i Dunav su uvidele sajam, turizam, letovanjeveliki potencijal događaja i obezbedile svoje mesto na sajmu.

Delta Generali je u 2010. godini zadržalo lidersku poziciju u oblasti međunarodnog putnog osiguranja i blagi rast se očekuje i za 2011. godinu.

Na osnovu ponuđenih aranžmana na sajmu turizma, grčki turizam računa na srpske turiste kojih je prošle godine bilo 10% više.

Jedna od najtraženijih destinacija u čitavoj Evropi je grčko ostrvo Krf koje je prošle godine posetilo preko million turista.

Be the first to comment

Leave a Reply