Nagrada “Grave” osiguranju

Udruženje austrijskih kompanija za finansije i marketing dodelilo je po četvrti put nagradu „Recommender Award” za 2011. godinu osiguravajućem društvu “Grave” (Grawe), saopšteno je danas iz beogradskog predstavništva te kompanije.

“Grave” je ove godine u kategoriji „Nadregionalna osiguranja” nagrađen ocenom „Izvrsna orijentisanost prema klijentu”, a dodela nagrada je upriličena na tradicionalnoj 5. “Recommender” gala večeri, koja je održana u Austrijskoj kontrolnoj banci u Beču.

Generalni direktor društva “Grave” Otmar Ederer istakao je da visok nivo zadovoljstva klijenata ukazuje da su proizvodi te kompanije u skladu sa potrebama tržišta, kao i da su oslonjeni na primarnu posvećenost svih njenih zaposlenih.

Nagrada „Recommender Award” se dodeljuje najuspešnijim bankama, osiguravajućim kućama i štedionicama u Austriji, za orijentisanost prema klijentima i uspešno poslovanje.

Ove godine su prvi put rezultati dobijeni na osnovu 6.000 intervjua dobijenih putem telefona, a koje je sproveo Institut za istarživanje tržišta Telemark Marketing.

“Grave” je međunarodno orijentisan koncern koji posluje u 13 zemalja srednje i jugoistočne Evrope, sa prilivom premija koji premašuje 750 miliona evra, i brojem ugovora o osiguranju koji iznosi više od četiri miliona.

“Grave” osiguranje Beograd je deo “Grave” koncerna i na tržištu Srbije posluje od 1997. godine.

Be the first to comment

Leave a Reply