Očistimo Srbiju – Radnici kompanije za osiguranje čistili Čačak

Kompanija Triglav Osiguranje je, u saradnji sa Akcijom “Očistimo Srbiju” Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, 24.03.2012. godine, u periodu od 10h – 14h ,sprovela akciju čišćenja 4 lokacije – prijavljene deponije od strane građana Srbije: u Beogradu, Čačku, Nišu i Kikindi.

Akciji su se priključila i javna komunalna preduzeća iz sva četiri grada preko kojih je organizovano odnošenje prikupljenog otpada sa lokacija.

„Društvena odgovornost je utkana u svaki poslovni potez kompanije Triglav Osiguranje. Izuzetno mi je drago što se ovako veliki broj naših zaposlenih priključio ovoj, za nas izuzetno važnoj volonterskoj akciji, kako bismo zajedničkim snagama dali doprinos očuvanju životne sredine, kako za nas tako i za buduća pokoljenja. Želja nam je da svojim primerom pokažemo da je za ovako značajne akcije često potrebno samo malo dobre volje kao i da damo skroman doprinos širenju ekološke sveti u našem društvu. U ime kompanije Triglav Osiguranje, zahvaljujem se Ministarstvu životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja i predstavnicima akcije „Očistimo Srbiju“, kao i  javnim komunalnim preduzećima iz Beograda, Čačka, Niša i Kikinde, na pomoći da se ova naša inicijativa uspešno realizuje“, istakao je Predrag Bobera ,generalni direktor Triglav Osiguranja.

Čišćenje je izvedeno u okviru akcije “Očistimo Srbiju”, u saradnji sa Ministarstvom za zaštitu životne sredine, rudarstvo i prostorno planiranje.

Be the first to comment

Leave a Reply