Počeli sa radom prvi platni terminali za prodaju putnog osiguranja

Branko Krstonosic“Wiener Stadtische” osiguranje je počelo prodaju putnog osiguranja na lako dostupnim “Telepaid” platnim terminalima na blizu 140 lokacija u Beogradu i gradovima u unutrašnjosti. Do kraja meseca kompanija planira da instalira prodaju na još 40 platnih terminala širom Srbije.

Zbog vizne liberalizacije, pojave novih tur-operatera i ponude jeftinijih turističkih aranžmana očekuje se povećano interesovanja za putovanje u predstojećoj sezoni pa je “Wiener Stadtische osiguranje” uvođenjem prodaje putem platnog automata omogućilo daleko veću dostupnost polise putnog osiguranja.

Polisu koja pokriva troškove hitnih medicinskih intervencija u inostranstvu od sada je moguće kupiti po jednostavnoj i brzoj proceduri. Unošenjem ličnih podataka i informacija o destinaciji i trajanju osiguranja klijent se na licu mesta upoznaje sa uslovima osiguranja i visinom premije, a po uplati iznosa iz ponude, automat štampa polisu.

Najveći broj terminala nalazi se u Beogradu, ukupno 122, na najfrekventnijim punktovima kao što su: beogradski aerodrom “Nikola Tesla” u delu “odlasaci”, “dolasci” i “tranzitna zona”, Obilićev venac, Trg republike, benzinske pumpe, tržni centri, nekoliko beogradskih opština… Većom dostupnošću omogućeno je da se pred sam put ili let kupi polisa međunarodnog putnog osiguranja.

Be the first to comment

Leave a Reply