Polise osiguranja za guze i grudi poznatih dama

Među poznatim damama već godinama kruži manija za osiguravanjem određenih delova tela. Misle – ako nemate osiguranje, onda kao ne postojite, naravno u svetu poznatih.

Foto: Guliver/Splahsnews
Foto: Guliver/Splahsnews

Dženifer Lopez
Poznata Dženi iz bloka osigurala je svoju zadnjicu na tričavih 27 miliona dolara.  Nije ni čudo, s obzirom na to da ju je guza i proslavila.

Foto: Guliver/Splahsnews
Foto: Guliver/Splahsnews
Rijana
Pop pevačica obožava svoje noge te je u jednom intervjuu izjavila kako je opsednuta njima. Godine 2007, kompanija koja “Žilet” dodelila joj je titulu poznate ličnosti koja ima noge prave boginje. Ona je osigurala svoje noge na milion dolara.

Foto: Guliver/Splahsnews
Foto: Guliver/Splahsnews
Maraja Keri
Ova pevačica je javnosti dobro poznata po raskošnom i raskalašnom životu, te tvrdnja da je noge osigurala na milijardu dolara i ne čudi.

Foto: Guliver/Splahsnews
Foto: Guliver/Splahsnews
Doli Parton
Kraljica kantri zvuka Doli Parton je svoje čuveno poprsje osigurala na 3,8 miliona dolara.

Foto: Guliver/Splahsnews
Foto: Guliver/Splahsnews
Hajdi Klum
Poznata manekenka ne može a da ne bude na ovoj listi. Ona je svoje noge osigurala na 2 miliona evra.

Foto: Guliver/Splahsnews
Foto: Guliver/Splahsnews
Džulija Roberts
Glumica osigurala je svoj osmeh na 30 miliona dolara. Kako je istakla više puta, divan, širom osmeh njen je najveći adut.

Foto: Guliver/Splahsnews
Foto: Guliver/Splahsnews
Madona
Kraljica pop muzike takođe je na ovoj listi. Ona je osigurala svoje grudi na 2 miliona dolara. I ova pevačica opsednuta je svojim grudima.
 

Kajli Minog
Prelepa i prezgodna pevačica Kajli Minog, svoju zadnjicu osigurala je na 5 miliona dolara.

Ostale zvezde sa zanimljivim “predmetima osiguranja”

Britanska pevačka legenda Tom Džons osigurao dlake na grudima na sedam miliona evra. Ova seks bomba svoju senzualnost zasniva na primarnim odlikama tradicionalne virilnosti, pa je osigurao svoje “krzno” kako bi se zaštitio od pretnje glatkog torzoa.

Igrač američkog fudbala Troj Polamalu je, pak, osigurao svoju grivu na milion dolara. Kosa, duga skoro metar, omaž je samoanskim korenima fudbalera koji je i zaštitno lice marke šampona Head&Shoulders.

Džin Simons, basista i jedan od pevača hard rok benda Kiss, osigurao je svoj jezik na milion dolara. Muzičar sebe doživljava kao otelotvorenje demona koji bljuje vatru i krv.Inače njegov je jezik dug 17 santimetara a to mu je srž njegovog imidža.

Kit Ričards, gitarista Rolingstonsa, osigurao je svoj “magični” srednji prst na 1,6 miliona dolara. Prilikom potpisivanja polise morao je da se obaveže da će se pridržavati striktne higijene ruku i da će izbegavati aktivnosti koje mogu da dovedu do povrede srednjeg prsta.

Američki roker i glumac Dejvid Li Rot osigurao je svoj polni organ na miliona dolara, navodeći da mu “mali Elvis” služi koliko i prsti gitaristi.

Glumica Amerika Ferara (Ružna Beti) osigurala je osmeh na 10 miliona dolara, a njena poznatija koleginica Džulija Roberts svoj na čak 30 miliona dolara.

Tako su neke fudbalske zvezde zaštile je svoje noge poput Kristijano Ronalda čije noge “vrede” 103 miliona evra,Dejvida Bekam  na sumu od 70 miliona dolara.Poznata Hajdi Klum (2,2 miliona evra), Tina Tarner (3,2 miliona evra)