Prodavci vozila zadovoljni prodajom na “BG kar šou”

Predstavnci “Grand motorsa”, uvoznika i servisera automobila “Ford”, “Volvo” i “Landrover ” saopštili su da su veoma zadovoljni efektima ovogodišnje izložbeno-prodajne manifestacije “BG kar šou” , jer su tokom te izložbe i neposredno nakon njenog završetka izdali račune i primilii avanse za stotinak vozila.

“Saldo te manifestacije će svakako biti još bolji, jer i u narednih nekoliko nedelja očekujemo da nam se jave interesenti koji su tokom Sajma započeli razgovore o kupovini vozila”, kaže direktor prodaje sva tri brenda u “Grand motorsu”, Srđan Damjanac.

Posetioci su pokazali veliko interesovanje za “Fordove” automobile – naročito modele “fiesta” za 9.890 i “focus” za 11.990 evra, koji su bili sajmaski hitovi – tokom trajanja izložbe u celoj prodajno servisnoj mreži izdato je više od 70 računa i primiljeni su avansi za još dvadesetak vozila.

To je dvostruko više nego lane, na pravom međuanrodnom sajmu automobila, kaže rukovodilac prodaje “Ford” vozila Petar Spajić.

Veoma dobro je ocenjen i plasman “Volvo” automobila, a prema rečima rukovodioca prodaje Milana Arsića, 12 prodatih vozila “premijum” brenda je izuzetan rezultat, a posebno raduju najave za kupovine koje bi trebalo da se realizuju u narednih nekoliko sedmica.

Prodat je i jedan od najskupljih eksponata sajma “rendž rover sport HSE”, sa regularnom cenom od skoro 100.000 evra.

“Ovakva manifestacija nije baš mesto na kojem očekujemo prave kupce za vozila visoke klase, kaže rukovodilac prodaje “Landroverovih” vozila Luka Lazukić, napominjući da prave rezultate izlaganja očekuje tek kroz nekoliko nedelja, jer je interesovanje bilo znatno.

Be the first to comment

Leave a Reply