Rast osiguranih putnika u inostranstvo

U prvim mesecima nakon ukidanja viza za građane Srbije, Delta Đenerali osiguranje povećalo je broj osiguranika u međunarodnom putnom osiguranju, a samo u januaru ove godine kompanija je imala 4.000 osiguranika više nego u istom periodu prošle godine, navedeno je u saopštenju te osiguravajuće kuće.
Tome je svakako doprinela mogućnost putovanja na nove atraktivne destinacije u zimskoj turističkoj sezoni, a Delta Đenerali sarađuje sa više od 200 turističkih agencija, što je tu kompaniju učvrstilo na poziciji tržišnog lidera u međunarodnom putnom osiguranju.
Zbog sve većeg broja građana koji putuju avionom, Delta Đenerali osiguranje je otvorilo kancelariju na beogradskom aerodromu Nikola Tesla i omogućilo im da pred sam let kupe polisu međunarodnog putnog osiguranja, ukoliko su zaboravili ili nisu stigli to ranije da urade.
Delta Generali Osiguranje ima veoma razvijenu mrežu poslovnica u više od 50 gradova u Srbiji i jedina je osiguravajuća kompanija na našem tržištu sa dve asistentske službe, koje osiguranicima pružaju pomoć prilikom boravka u inostranstvu. Dugodošnji partner kompanije je “Jurop Asistans” (Europ Asistance), jedna od najvećih svetskih asistentskih kompanija specijalizovana za pružanje hitne medicinske i putne pomoći u preko 200 zemalja sveta.
Drugu službu osnovala je kompanija i tako postala prva osiguravajuća kuća na tržištu koja je osnovala sopstvenu službu za asistenciju, a specijalizovana je za pružanje pomoći klijentima dok borave u Crnoj Gori, Bugarskoj, Grčkoj, Turskoj i Egiptu, što su do sada bile i najčešće destinacije građana Srbije.
Polisa Delta Generali međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja predstavlja zdravstvenu knjižicu u inostranstvu, koja obezbeđuje pružanje kvalitetne medicinske pomoći, lečenje hitnih medicinskih stanja, plaćanje troškova bolničkog i vanbolničkog lečenja, operacija i drugih hitnih medicinskih slučajeva na putovanju, kao i usluge medicinske evakuacije i repatrijacije.
Polisa putnog zdravstvenog osiguranja pruža maksimalno pokriće troškova u iznosu do 35.000 evra, a klijentima je omogućeno da, bez obzira na destinaciju, odaberu niže osigurane sume od 5.000, 10.000, 15.000 ili 30.000 evra, koje podrazumevaju i nižu cenu osiguranja.

Be the first to comment

Leave a Reply