Sajamska ponuda “Dunav osiguranje”

U periodu od 13. do 17. oktobra 2010. godine, u vreme trajanja sajma automobila  „Auto show“ u Novom Sadu, Kompanija „Dunav osiguranje“  pripremila je specijalnu  sajamsku ponudu, 10% popusta na premiju auto kasko osiguranja  za nova i polovna putnička vozila.

Ukoliko osiguranik, ugovarač osiguranja, premiju auto kasko osiguranja plaća  unapred u celosti, pored navedenog popusta, dobija i polisu osiguranja pomoći na putu za samo 1 dinar.

U želji da svim zainteresovanim građanima obezbedi povoljnije uslove osiguranja Kompanija „Dunav osiguranje“ donela je odluku da ova specijalna sajamska akcija traje pre i po završetku sajamske manifestacije,od 1. do 31. oktobra. Povoljniji uslovi važiće za posetioce sajma, ali i za one  građane koji  koji nisu u mogućnosti da posete „Auto show“ u Novom Sadu.

Na moderno opremljenom, prostranom štandu površine 100 m² u auli  sajma, naš stručni tim sve vreme biće dostupan posetiocima sajma za pružanje dodatnih informacija o svim uslugama Kompanije. Posetioci štanda „Dunav osiguranje“ imaće jedinstvenu priliku da učestvuju u interaktivnoj igri  i trkaju se u virtuelnoj trci atraktivnim automobilima. Najbolji vozači biće nagrađeni.

Kompanija Dunav osiguranje  je za sve zainteresovane građane je u četvrtak, 14. oktobra 2010. godine,  u 12 časova u sali 4 Kongresnog centra na Novosadskom sajmu, priredila tematsku tribinu: „Evropski izveštaj o saobraćajnoj nezgodi u funkciji naknade štete“. O ovoj temi na tribini će govoriti Nebojša Burgić, direktor Direkcije za naknadu šteta, Predrag Tomanović, direktor prodaje Regiona sever i Nada Stajšić – Golijanin, direktorka Centra za naknadu šteta Novi Sad.

Zainteresovani građani koji ne budu mogli da posete Sajam automobila i na licu mesta dobiju informaciju o ponudi i kompletnu uslugu, o specijalnim sajamskim uslovima detaljnije mogu da se informišu  na nekom od 600 prodajnih mesta Kompanije širom zemlje, pozivom Kontakt centra na broj: 0800 886 286 ili  na adresi www.dunav.com

Be the first to comment

Leave a Reply