Triglav osiguranje Srbija nudi dobrovoljno zdravstveno osiguranje za vanbolničko lečenje

Zdravlje nema cenu!
Čak 93% ispitanika je koristilo usluge privatnog stomatologa, a čak 51% ispitanika posetilo nekog specijalistu izuzimajući alternativnu medicinu i pomenute stomatologe, kaže istraživanje navika korisnika medicinskih usluga koje je organizovala Triglav grupa na tržištu Republike Srbije tokom marta 2016. godine. Isto istraživanje pokazalo je da je preko 35% ispitanika koristilo usluge privatnih dijagnostičkih ordinacija i laboratorija i da je sve veća zainteresovanost korisnika za uslugama dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. Zato je Trigalv osiguranje Srbija razvilo novo dobrovoljno zdravstveno osiguranje za vanbolničko lečenje.
„Dobrovoljno zdravstveno osiguranje, a naročito vanbolničko lečenje je adekvatan odgovor potrebama savremenog klijenta koji očekuje visok nivo doktorske ekspertize, kvalitetnu i preciznu zdravstvenu uslugu u trenutku kada mu je potrebna. Triglav osiguranje u Srbiji donosi dugogodišnje iskustvo i provereno dobru praksu svoje matične kuće na polju dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja garantujući veoma visok kvalitet usluga“ izjavio je generalni direktor Triglav osiguranja u Srbiji, gospodin Dragan Marković i dodao: „Proizvod je namenjen kako fizičkim licima tako i kompanijama, odnosno zaposlenima kao korisnicima specijalističkih i pregleda lekara opšte prakse, dijagnostike i laboratorijskih analiza.“
vanbolnicko-lecenje-2_700Polisa se aktivira telefonskim pozivom Medicinskog kontakt centra Triglav osiguranja, u kojem će dežurno medicinsko osoblje pružiti svu neophodnu stručnu pomoć u vidu saveta, informacija o zdravstvenim ustanovama koje su na raspolaganju klijentima kao i u organizaciji i zakazivanju termina posete odgovarajućem lekaru. Maksimalni period čekanja do posete lekaru može biti do 3 dana, ali se u 80% slučajeva može računati na ugovaranje termina kod odabranog specijaliste već istog dana.
Nova usluga Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja pokrivaja ugovorene troškove vanbolničkog lečenja bilo da se osiguranje ugovara individualno, porodično ili kolektivno za kompaniju. Ugovaranjem ove vrste osiguranja, klijentima se garantuje jednostavno zakazivanje i korišćenje usluga privatnih zdravstvenih ustanova, laboratorija, ordinacija i klinika, bez potrebe za čekanjem.
vanbolnicko-lecenje-3_700
Želite više informacija kliknite OVDE i popunite upitnik