Uz polisu međunarodnog putnog osiguranja Delta Generali Osiguranje poklanja osiguranje stana

Provedite letovanje bez brige za vaš stan

Građani koji u periodu od 15. juna do 30. septembra 2010. godine kupe polisu međunarodnog putnog osiguranja na poklon dobijaju osiguranje stana. Ovom jedinstvenom ponudom Delta Generali Osiguranje već nekoliko godina za redom omogućava klijentima da, u letnjem periodu, kupovinom jedne polise osiguranja istovremeno obezbede dobijanje kvalitetne medicinske i putne pomoći, ali i novčano pokriće za štete koje nastanu u njihovoj kući ili stanu tokom boravka u inostranstvu.

 Imovina je svakodnevno izložena različitim nepredviđenim događajima, koji mogu dovesti do njenog oštećenja. Posledice požara, izlivanje vode iz instalacija, provalne krađe i razbojništva veoma često neprijatno iznenade građane po povratku sa godišnjeg odmora. Zbog toga, polisa Delta Generali međunarodnog putnog osiguranja, tokom trajanja akcije, pruža i osiguranje stambenog prostora i stvari u njemu tokom osiguranikovog boravka u inostranstvu.

U slučaju požara i drugih opasnosti po građevinsku vrednost stambenog objekta osigurana suma iznosi do 20.000 eura. Naknada za stvari u stanu oštećene u požaru iznosi do 3750 eura. U slučaju provalne krađe i razbojništva isplaćuje se do 1250 eura, a za štetu nastalu usled izliva vode iz instalacija do 1000 eura.

Delta Generali međunarodno putno osiguranje obezbeđuje hitnu medicinsku, putnu i pravnu pomoć u inostranstvu. U zavisnosti od ugovorenog pokrića, obezbeđene su usluge hitne zdravstvene i medicinske asistencije, plaćanja troškova lečenja, organizovanja i plaćanja troškova medicinske evakuacije i repatrijacije i usluge putne i pravne asistencije, sa osiguranom sumom do 35.000 evra (mogu se izabrati i manje osigurane sume od 5.000 evra, 10.000 evra, 15.000 evra, 30.000 evra)

Be the first to comment

Leave a Reply