Za isplativo investiranje, Wiener Städtische osiguranje ima novi proizvod

Za isplativo investiranje, Wiener Städtische osiguranje ima novi proizvod
Za isplativo investiranje, Wiener Städtische osiguranje ima novi proizvod
Za isplativo investiranje, Wiener Städtische osiguranje ima novi proizvod
Za isplativo investiranje, Wiener Städtische osiguranje ima novi proizvod “Moja investicija”

U susret nedelji štednje, kao i prethodnih godina, kompanija Wiener Städtische osiguranje kreirala je proizvod “Moja investicija” za sve one koji žele da isplativo štede, ali i da se osiguraju istovremeno. Za razliku od drugih proizvoda životnog osiguranja koji postoje na našem tržištu, ovaj program se može ugovoriti i na period od tri godine.

U želji da svojim klijentima omogući da uz životno osiguranje sigurno štede i uvećaju uložena sredstva, i na kraći rok, kompanija Wiener Städtische osiguranje kreirala je proizvod “Moja investicija.” Ugovor o ovom osiguranju može se zaključiti i na period od tri godine, odnosno do 10 godina maksimalno, a njim se mogu osigurati lica starosti od 14 do 75 godina. Premija se plaća jednokratno, a minimalan iznos uplate je 1.000 EUR.

 

Branko Krstonosic Wiener Stadtische osiguranje
Beograd 10.01.2013.
Branko Krstonosic predsednik upravnog odbora Wiener Stadtische Osiguranje
foto Aleksandar Andjic

“Ukoliko ste uštedeli novac i ne znate gde da ga isplativo investirate, bilo bi korisno razmisliti da sredstva uložite u ovo meštovito životno osiguranje. Na taj način učinićete svoju budućnost lepšom i obezbediti sebi dvostruku sigurnost – bićete osigurani i štedećete novac. Takođe, deo briga o budućnosti prenećete na osiguravajuću kuću, kako bi dok drugi brinu, Vi mogli da radite ono što volite,” rekla je Katarina Krstajić, Korporativni PR menadžer ove kompanije i dodala: “Muškarac koji, recimo, ima 40 godina, i želi da uloži 10.000 evra na pet godina, nakon isteka ovog perioda dobiće osiguranu sumu od 10.887, a ovaj iznos biće uvećan i za pripisanu dobit.”

Uz ovo osiguranje, klijent dobija mogućnost da ugovori i dopunsko osiguranje Wiener Städtische Best Doctors. Ono korisnicima i njihovim najbližima omogućava zdravstveno osiguranje, za lečenje najtežih oboljenja u najboljim svetskim bolnicama, kod vrhunskih lekara. Za mesečnu premiju već od 14 evra, dobija se garantovano pokriće putnih troškova, smešaja i lečenja, do iznosa od 1.000.000 eura godišnje, a 2.000.000 evra tokom trajanja osiguranja.